Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het diner bevat gerechten die gebaseerd zijn op de groenten die de gezusters Van den Brink vroeger in hun moestuin verbouwden. Chef-kok Andreas Bos geeft er een modern tintje aan. Samen met een prachtig wijnarrangement gaat hij een heerlijk diner samenstellen.

Andreas heeft veel ervaring als kok en houdt op een gepassioneerde wijze van zijn vak. Samen met zijn…

Het diner bevat gerechten die gebaseerd zijn op de groenten die de gezusters Van den Brink vroeger in hun moestuin verbouwden. Chef-kok Andreas Bos geeft er een modern tintje aan. Samen met een prachtig wijnarrangement gaat hij een heerlijk diner samenstellen.

Andreas heeft veel ervaring als kok en houdt op een gepassioneerde wijze van zijn vak. Samen met zijn Marianne beheren zij  de Mariahoeve aan de Kiefveldersteeg 11 in Putten. Geïnspireerd door het werk van de vrijwilligers, die de groentetuin met veel liefde en aandacht bijhouden, heeft Andreas een prachtig viergangenmenu samengesteld. Hij gebruikt daarvoor natuurlijk de groenten, de bloemen en de kruiden uit de tuin, zoals Geertje, Steventje en Maria dat hun hele leven hebben gedaan. Doordat het diner wordt geserveerd in de moestuin kunt u niet alleen proeven, maar ook ruiken en zien. En horen. De kenner van de moestuin legt bij elke gang uit wat er op het bordje ligt, hoe het in de tuin gegroeid en gebloeid heeft en hoe de gezusters Van den Brink ermee omgingen. Voor de echte liefhebbers vertelt hij ook nog hoe ze in de eigen moestuin gekweekt kunnen worden. Dit diner zal niet vegetarisch en veganistisch zijn, maar wel bij vooraf aangeven dieetwensen.Het veelzijdige diner, met een uniek nostalgisch én informatief tintje, bevat een cocktail en een mooie amuse vooraf. Bij elk gerecht wordt een speciaal drankje aangeboden dat ook weer bereid is met ingrediënten uit de moestuin.

Locatie