Nu ik je zie

Brinkstraat 91
3881 BP PUTTEN
Plan je route

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

• Zaterdag 21 januari 2023 om 20.15 uur

• € 23,00