putter-stoomgemaal-buitenkant

Draaidag Putter Stoomgemaal

Het Putter Stoomgemaal staat deze dag onder stoom. De vrijwilligers zijn graag bereid alles van tekst en uitleg te voorzien.De koffie met wat lekkers staan voor je klaar in de expositieruimte. Voor de kinderen is er limonade en een snoepje van de stoomkabouter. En je kunt zelfs een echt stookdiploma verdienen! De toegang is gratis, maar een donatie is natuurlijk meer dan welkom!
Van maart tot november werken de vrijwilligers op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur aan het onderhoud van het stoomgemaal. Zij geven u graag uitleg over de werking. Tijdens de draaidagen is het gemaal geopend van 10.00 tot 16.00 uur en onder stoom vanaf 11.00 uur.

Het gemaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook is er een invalidentoilet aanwezig.

• zaterdag 17 oktober 202010.00 - 16.00 uur
  • Om 11.00 wordt de stoommachine gestart en deze blijft dan in bedrijf tot 16.00 Van 10.00 tot 11.00 kan men de voorbereidingen die nodig zijn om de machine ingebruik te nemen volgen.

• Toelichting prijs: De toegang is gratis.

Neem alvast een kijkje