Werken bij VVV Putten

Zeemansliederen, fietsen over de bloeiende heide en alvast een blik vooruit...
zo ziet een een dagje achter de schermen bij de VVV eruit!

Werken bij de VVV is alle dagen weer een feestje, maar vandaag, zaterdag 20 augustus, is het werkelijk FEEST in het centrum.

Als ik om half 10 de deur bij de VVV binnenloop is het al een drukte van jewelste op het Kerkplein. Hier worden alle voorbereidingen getroffen voor het Shantykorenfestival en de Duo Marathon, deze zullen ’s middags om 12.00 uur van start gaan. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen, het belooft een prachtige, zonnige dag te worden!

Eenmaal binnen bij de VVV is het tijd de winkel klaar te maken voor de bezoekers; computers aan, winkel aanvullen, de vlaggen uithangen en natuurlijk een kop koffie zetten. De deur gaat om 10.00 uur open.

Het publiek weet ons al gauw te vinden, cadeaubonnen, fietsroutes over de bloeiende heide en een lekker streekproduct verlaten al gauw de VVV. Even later informeren 2 bezoekers vanuit de Randstad  naar de Trap, Proef en Beleefroute, een mooie fietstocht met 4 stops op bijzondere locaties in Putten waar je wat lekkers te eten en te drinken krijgt. Zij zijn erg enthousiast geworden en vertrekken met route op de fiets naar de 1e stop.

Ondertussen wordt door Sanna de binnengekomen mail nagekeken en beantwoordt, vragen over uiteenlopende onderwerpen zoals; wandelroutes, accommodaties en wat er nog meer te doen is vullen de mailbox.

Tegen 12.00 uur loop ik even naar buiten, want het Shantyfestival en de Duo Marathon staan op het punt te beginnen. Als de 1e zeemansliederen worden gezongen maak ik hiervan een filmpje voor op onze Social Media, zodat mensen die dat willen nog gezellig naar het centrum kunnen komen.

Naast het baliewerk zijn we ook (mede) organisator van de Ossenmarkt, hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang. Het lijkt allemaal nog ver weg die 2e woensdag in oktober maar er moet ook nog veel voor gebeuren! Vandaag verwerk ik nog een aantal inschrijvingen en bel nog wat standhouders van voorgaande jaren na met de vraag of ze weer willen komen staan. Snel merk ik dat de VVV alweer volloopt met bezoekers en ga gauw weer een handje helpen, dinsdag blok ik weer een uurtje in de VVV agenda voor de Ossenmarkt...

Na een drukke, gezellige dag gaat om 16.00 uur de VVV sluiten, gaan de vlaggen naar binnen en de computers weer uit.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook zo’n super leuke en afwisselende baan? Ik mag alvast verklappen dat er binnenkort een hele leuke vacature bij ons vrij komt. Houd hiervoor onze socials en website goed in de gaten, of loop voor meer informatie gewoon even bij ons binnen.  Wie weet word jij wel mijn nieuwe collega! 

Over mij: Ik ben Henriëtte van den Hazel, sinds 2014 werk ik bij de VVV in Putten, en heb hier een superleuke en afwisselende baan met hele fijne en gezellige collega’s.

Je ziet mij voornamelijk in de winkel, hier houd ik het assortiment up-to-date en verzorg ik de inkoop.Ook vind je mij aan de balie, de plek waar ik je inspireer en adviseer over onder andere de heerlijkste streekproducten, wandel-, fiets-, en autoroutes en natuurlijk alle toeristische informatie over Putten verstrek. Naast mijn winkelwerkzaamheden houd ik je via Facebook en Instagram ook op de hoogte van de leukste tips en mooiste plekjes in Putten. Ook ben ik mede organisator van onder andere de Veluwse Fietsdag(en) en de Ossenmarkt. Naast mijn werk ben ik graag bij mijn (bonus) gezin en twee poezen. Wandelen, zwemmen en lekker eten doe ik ook graag.