Özcan Akyol 'Samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe'

Schrijver, columnist en regisseur Özcan Akyol (1984) vertelt over de boeken die hij schreef.

Hij debuteerde in 2012 met Eus, een semi-autobiografische roman over het leven van een puber in een Turks-Nederlands gezin. Het boek kreeg veel media-aandacht en was Akyols sprong van straatschoffie tot ware literaire belofte. Zijn tweede roman Turis (2016) gaat over een beklemmende gezinsstrijd die dagelijks wordt aangewakkerd door vader Turis. In 2017 maakte Akyol de tv-serie De neven van Eus, waarvoor hij in Turkije familie bezocht en diverse thema’s persoonlijk in beeld bracht. Voor de radio deed Akyol interviews met gasten bij hem thuis in Deventer. De literaire avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe. Signeren aan de boekentafel van Bruna Putten.

€ 12.50 leden van de bibliotheek
€ 15.00 geen leden van de bibliotheek