Hart voor Putten

Een netwerk-evenement voor zakelijk Putten. Ondernemend Putten zet zich in voor 2 sociaal-maatschappelijke initiatieven.

Putten heeft veel om trots op te zijn, maar we zijn ons daar lang niet altijd van bewust! Verschillende sociaal-maatschappelijke initiatieven werken ‘onder de radar’ aan het welzijn van inwoners die dat hard nodig hebben. Op 3 juni 2019 zet ondernemend Putten een paar van die initiatieven in de spotlights én helpt ze een handje. Gewoon, omdat het kan. En ook een beetje omdat het moet: want waar zouden we zijn zonder een kloppend maatschappelijk hart in onze gemeente? Bij succesvolle bedrijven hoort een sociaal gezicht en die betrokkenheid laten we op 3 juni zien.
Ondernemend Putten bundelt de krachten!
Bedrijvenkring Putten, de Gemeente Putten, de Lions Putten, Winkelcentrum Putten (WCP), de Jonge Ondernemers Putten (JOOP), de Recreatie Ondernemers Putten (PROV) en de Rotary Putten maken zich samen sterk voor twee geweldige sociaal-maatschappelijke initiatieven in Putten: Stichting Vrienden van Goedland en Stichting Grensverleggende Talenten. 

Programma
met Maarten van der Weijden

19.30 uur – Ontvangst

20.00 uur – Opening door burgemeester

20.15 uur – Maarten van der Weijden

21.00 uur – Stichtingen in de Spotlight

21.15 uur – Bekendmaken resultaat sponsoring

21.30 uur – Netwerkhapje en -drankje

23.30 uur – Einde avond

Praktische informatie

Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Online kaartverkoop
  Van Tot Toelichting
€ 25.00 excl. BTW

Maandag 3 juni 2019 Vanaf 19:30 tot en met 23:30

Vanenburgerallee Model.NdtrcItem.HouseNumber
3882 RH, Putten