Logeren bij De Mariahoeve

Slapen in een klein openluchtmuseum met de sfeer van vroeger en het comfort van nu? Zet je tent neer op het kampeerveld, betrek tijdelijk een van de trekkershutten of gastenverblijven.

Naast de verschillende manieren van overnachten kun je gebruik maken van een rondleiding in het museum of  iets lekkers nuttigen in de schenkerij. Wil jij op een unieke wijze een sfeervol weekend beleven? Kom dan naar de Mariahoeve. 

 
De trekkershutten maken deel uit van de Randmeren Trekkershutten. Zij zijn geschikt voor vijf personen en beschikken over koud water en een kitchenette. Verdere voorzieningen zijn geregeld in het toiletgebouw van de camping. De hutten zijn rookvrij en huisdieren zijn toegestaan. Per hut dient een volwassene aanwezig te zijn. De trekkershutten zijn open van 23 maart t/m 7 oktober 2018

De camping is geschikt voor caravans, campers en tenten. Er zijn twintig plaatsen van 10 x 15 m. De stroomsterkte is 6 ampère. Vier bijvoorbeeld een leuk familieweekend op de camping en laat de bijbehorende schenkerij zorgen voor een uitgebreide barbecue of buffet. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. 

De schenkerij beschikt over een landelijke, kleine keuken en beidt de gelegenheid tot lunches, diner en buffetten op afspraak. De museumboerderij is ideaal voor verschillende arrangementen, zoals vergaderingen, feesten of andere op maat gemaakte samenkomsten. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Gelegen aan meerdere landelijke fietsroutes ligt dit culturele erfgoed vlakbij meren, bossen en heide. De tijd heeft hier stilgestaan en laat het leven van een boerenfamilie uit de 19e eeuw zien. Overnacht in de gastenverblijven of kies voor een trekkershut. Of zet een tent neer op de bijbehorende minicamping. In overleg met de beheerder mag er van het land gegeten worden, dus duik zelf de moestuin in om groenten te verzamelen. Ook is er een boomgaard, een knollenveld en een paddenpoel.  

Praktische informatie

Verhuur
Trekkershutten Ja
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Rookvrije kamers
Faciliteiten (Camping)
Type camping minicamping
Electriciteitsaansluiting Ja
Stortplaats chemisch toilet Ja
Beschutting gedeeltelijk
Grond Gras
Trekkershutten (op camping) 3
Camper servicestation Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Fietsenstalling Open
Sanitair
Wascabines warm water 1
Scheerstopcontact Ja
Textiel- en vaatwas
Vaatwasplaats Ja
Zwemmen
Afstand tot zwembad 2
Zwembad Subtropisch
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 20
Oppervlakte (buiten) 2
Aantal bedden 3
Aantal kamers 2
Accommodatie
Soort accommodatie Vakantiewoning
Situering Op camping
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuin Ja
Kamers op begane grond Ja
Accommodatie gelijkvloers Ja
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Fraai gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Landelijk gelegen Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 3
Afstand tot strand 2
Afstand tot rivier/meer 2
Afstand tot snelweg 2
Afstand tot openbaar zwembad 2
Afstand tot openbaar vervoer 2
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja