Oldenallerpad (8km)

Ontdek het mooie buitengebied op en rondom landgoed Oldenaller. Wandelen door kasteelbos, over boerenland, langs houtwallen, beken en over heide. Ervaar de rust van een eeuwenoud landgoed. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het klompenpad begint bij de Zoete Inval, waar u in de zomer kunt genieten van een kopje koffie, een boerderij-ijsje of iets anders lekkers. Vanaf daar kan u de route lopen zoals die staat uitgestippelt in de brochure. Onderweg komt u bezienswaardigheden tegen die in de brochure worden uitgelegd. Het is mogelijk om de wandelroute in de korten of te verlengen.

Praktische informatie:

- De rondwandeling wordt gemarkeerd in twee richtingen met rode klompjes
- U kunt kiezen uit verschillende afstanden: de hoofdroute vanaf de Zoete Inval (8km), een verkorte route vanaf de
 Zoete Inval (6km), of een verkorte route vanaf de parkeerplaats aan de waterweg (3,5km), u kan ook de route verlengen tot 11km of via Groot Hellerweg 12km
- De nummers op de kaart verwijzen naar bezienswaardigheden en worden uitgebreid omschreven in de brochure
- Het klompenpad is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen vanwege de smalle en onverharde paden. Stevige en waterdichte schoenen worden daarom aanbevolen.
- Honden zijn verboden op particuliere delen van het klompenpad om de verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de Openstellingsborden die u aan het begin van particulier terrein vindt.