Terra Nova - Burgers and More

Geniet van heerlijke huisgemaakte hamburgers met eigengemaakte sauzen in een huiselijke sfeer. Er is keus genoeg voor jong en oud!


Beleef en proef de sfeer van route 66, met de home made burgers van Terra Nova!
Naast het huisgemaakte gebak vind u ook de gebruikelijke broodjes, uitsmijters en plate-service.
Maar de daadwerkelijke kracht van de menukaart zit het in de huisgemaakte assortiment van burgers.
Naast vele speciaal bieren en een mooie wijnkaart is er voor ieder wat wils op de kaart.

Minigolf
Naast het restaurant kunt u bij Terra Nova ook tercht voor de bijzondere minigolfbaan, een ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bongni (Tessin) en beschikt over een ruime bestrating om de banen heen. Zo is het mogelijk om met kinderwagens en rolstoelen overal goed bij te kunnen. Terra Nova beschikt ook over de enige overdekte wedstrijdgeschikte midgetgolfbaan in Nederland. Deze baan is het hele jaar door te reserveren.

Kinderfeestjes
Terra Nova is ook de ideale locatie voor jouw kinderfeestje! Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.

Zaalverhuur
Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig. 

Vlindertuin
Op het terrein van Terra Nova is in het voorjaar 2015 een vlindertuin aangelegd. Diverse bloemen en struiken met moeten er voor gaan zorgen dat er vlinders naar de tuin worden getrokken. Nu de tuin voorzien is van de beplanting hebben de eerste vlinders zich al laten zien. De vlinders bevinden zich in een open tuin en afhankelijk van het weer zijn ze wel of niet zichtbaar. 

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Lunch Ja
Diner Ja
Type eetgelegenheid eetcafé
Specialiteit keuken hamburgers
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Toelichting toegankelijkheid Het park is rolstoelvriendelijk.
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergarage Nee
Betaald parkeren Nee
Parkeren bij accommodatie Ja
Parkeergelegenheid bussen Ja
Fietsenstalling Open
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Dag Van Tot
Zondag 11:00
Woensdag 11:00
Donderdag 11:00
Vrijdag 11:00
Zaterdag 11:00

* Vanaf 11:00 uur kun je terecht voor een lekker kopje koffie. De keuken gaat om 11:30 open voor de heerlijke hamburgers en overige mogelijkheden.