Trendzz 2019

Tijdens Trendzz maken we van shoppen graag een bijzondere beleving. Professionals geven advies op het gebied van kleding, make-up, huid- en haarverzorging. Mannequins showen de lente/zomer collectie in de winkels waarbij menigeen verrast zal worden door de nieuwe kleuren en de prachtige stoffen en ontwerpen. Ook zijn er deze zomer nieuwe kleuren en meubels voor het interieur waar de aanwezige topstylisten graag advies over geven. Onder het genot van live muziek is het weer heerlijk vertoeven in het centrum van Putten!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends? Of vindt je shoppen gewoon erg leuk? Kom dan zaterdag 6 april naar het winkelcentrum van Putten. Tijdens ‘Trendzz’ maak je kennis met de laatste trends uit diverse branches en wordt het winkelend publiek lekker in de watten gelegd.

Van 11 tot 17 uur zijn er modeshows en verrassende presentaties te zien bij de kledingwinkels met de laatste trends op modegebied. Schoenwinkels zetten de meest trendy schoenen deze dag in het zonnetje en de opticien toont zijn nieuwe collectie en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.
De diverse specialisten zijn aanwezig om een goed advies te geven over pasvorm, lingerie, kleur en make-up. Laat u zich lekker verwennen en adviseren zodat u weer helemaal op de hoogte bent van de laatste trends.

Ook voor de laatste trends op interieurgebied kunt u in Putten terecht. Zo wordt er stylingadvies voor uw interieur gegeven en kan u onder het genot van een lekker kopje koffie de nieuwste trendy woonaccessoires en meubelen bekijken.

Het evenement wordt compleet gemaakt met muziek. Kortom; 6 april zal winkelen in Putten een extra beleving geven. Een dag die je niet mag missen. Houd de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor de exacte tijden van de modeshows en het volledige programma. 

Praktische informatie

Zaterdag 6 april 2019 Vanaf 11:00 tot en met 17:00

Dorpsstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
3881 BA, Putten