Trinity - kerststallentour

Een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Nieuw:
Dit jaar wil Trinity de feestvreugde graag vergroten. Je kan daarom voor het concert al mee komen eten met de band en crew in de stal die omgetoverd wordt tot kerstfestival. Er zal een heerlijk stamppotten buffet zijn (keuze uit 2 stamppotten en vega-optie, incl. kannen met water), lekkere drankjes aan de bar terwijl je ons kerstkoor al hoort zingen. Je kunt voor dit feestmaal reserveren, samen met je entreekaartje.

Cultuur
Reserveren reserveren verplicht
€ 21.50 per persoon
€ 21.50 rolstoelgebruiker
€ 16.50 kinderen t/m 13 jaar
€ 7.50 stampottenbuffet

(stampottenbuffet begint om 18:30 uur) (kaarten reserveren verplicht) https://www.truetickets.nl/e/11879/trinity-kerststallen-tour-2018-putten

Vrijdag 21 december 2018 Vanaf 20:00 tot en met 22:00

* kom indien mogelijk op de fiets naar deze locatie. Indien je toch met de auto komt: volg bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Halvinkhuizerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
3882 LA, Putten