Wildgerechten, kerstdiners en arrangementen bij Kasteel de Vanenburg

De herfst heeft haar intrede gemaakt. In de bossen ruikt het heerlijk, het licht is zachter en we hebben ook herfstweer gekregen. Paddenstoelen poppen op en het wild laat zich eveneens zien en horen.

Daarom heeft Kasteel De Vanenburg van 19 oktober tot en met 31 januari een speciaal wildmenu samengesteld voor u!
Kom heerlijke wildgerechten proeven in ons a la carte restaurant. Een sfeervolle beleving die u zeker niet mag missen! Op onze website kunt u alvast bekijken welke gerechten er zijn, maar u kunt zich ook laten verrassen https://www.vanenburg.nl/wildmenu/.

Kerstdiners:
Kerst draait om genieten, en daarom leggen de medewerkers van Kasteel De Vanenburg u en uw familie of vrienden graag in de watten tijdens de feestdagen.
Wij ontvangen u graag op Kerstavond, Eerste Kerstdag en/of Tweede Kerstdag op ons 17e-eeuwse landgoed voor een heerlijk 3-,4-, of 5-gangen diner. Laat uzelf geheel ontzorgen, en geniet van van een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Op onze website vindt u meer informatie over deze heerlijke diners : https://www.vanenburg.nl/kerstdiners/.


Kerstarrangementen
The most wonderful time of the year. Geniet op het landgoed van Kasteel De Vanenburg van een 3-. 4-, of 5 gangendiner, opgevolgd door een overnachting in onze sfeervolle hotelkamers. Tijdens de feestdagen biedt Kasteel De Vanenburg u de volgende arrangementen aan: het 4-daagse arrangement, het 3-daagse arrangement en het 2-daagse arrangement. Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.vanenburg.nl/kerst-2019/ .