Winterfeest in Putten

Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 15 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een sfeervol winters decor. Met ook dit jaar een grote kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Dit jaar is er ook weer het prachtige kunst en muzikale programma tijdens het Winterfeest. Deze dag zullen verschillende koren, muzikale groepen en bandjes optreden én tonen kunstenaars hun werk.

Als vanouds zal ook de kerstmarkt aanwezig zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en de inwendige mens uitstekend wordt verzorgd door middel van heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk.

En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden! Want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals de schaatsbaan, een lampionnenoptocht en het Winterplein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen en marshmallows smelten bij het kampvuur!

Zie voor uitgebreide informatie: www.winkelcentrumputten.nl 

Praktische informatie

Vervoer
Autovrij terrein Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Doelgroep
kinderen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Geen kaartverkoop
Zaterdag 15 december 2018 Vanaf 14:00 tot en met 21:00

Dorpsstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
3881 BB, Putten