Even een frisse neus halen, een stukje wandelen of fietsen zijn dingen die je in Putten op verschillende plekken prima kan doen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Het advies is nog steeds blijf zoveel mogelijk thuis, maar als je dan toch op pad gaat:

- Houd 1,5 meter afstand tot anderen
- Vermijd drukke locaties
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in je elleboog

Houd er rekening mee dat je niet gemakkelijk ergens naar het toilet kunt en neem je eigen lunchpakketje mee!

Heb je een nieuwe fietskaart of wandelroute nodig? Deze kun je telefonisch bij VVV Putten bestellen. We sturen het gekozen product dan gewoon naar je op! Wil je meer weten of heb je vragen? Ook dan kun je bellen naar de VVV. Tel: 0341-351777.


Veilig winkelen in Putten

In het winkelcentrum van Putten hebben we veel kleine ondernemers met allemaal een unieke winkel. Alle ondernemers hebben zich de afgelopen weken ingespannen om jou veilig te kunnen laten winkelen.  Wel zijn er een aantal regels om het veilig te kunnen laten verlopen:

- Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar
- Volg de aanwijzingen op van het personeel
- Betaal contactloos of met pin
- Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
- Er is een maximum aantal klanten wat naar binnen mag. Dit lees je bij de ingang van de winkel

Is het te druk? Kom dan op een later moment terug. Zo houden we het samen gezellig. Alle winkeliers verwelkomen je graag! 

 

Beklim de bostoren op Landgoed Schovenhorst 

Op Landgoed Schovenhorst staat een uitkijktoren van wel 40 meter hoog! Vanaf de top heb je een geweldig uitzicht over de boomkronen van Schovenhorst en de prachtige Veluwe. Tijdens je klim naar de top kom je een uitdagende touwbrug tegen. Durf jij het aan om over het klimnet verder te klimmen? Beklim de 235 treden en bekijk het met eigen ogen! 

Entree kaartjes kunnen contactloos worden gekocht via de automaat onderaan de bostoren. De kaartjes kosten €4,- per persoon. Je kunt de bostoren beklimmen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. 

Vlakbij de toren is een speelbos waar kinderen lekker kunnen ravotten. Verder kun je genieten van een heerlijke wandeling in de unieke bomentuinen met eeuwenoude bomen. 

 

Coronaproof minigolf bij Terra Nova

Minigolf is een sportief uitje voor alle leeftijden! Tijdens een spelletje minigolf word je behendigheid en soms ook je koelbloedigheid flink op de proef gesteld. Heb jij zin in een beetje ontspanning en plezier? 

Van te voren reserveren is een must! Dit om je niet teleur te stellen en een wachtrij te voorkomen. Reserveer telefonisch via 0341-361567 

Nadat bij aankomst alle materialen grondig zijn ontsmet kun je aan de slag! Van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 uur en 21.00 uur kun jij je nu uitleven op een van de leuke en uitdagende banen! Na het minigolven geen zin om te koken? Je kunt gelijk o.a. heerlijke hamburgers mee nemen om thuis lekker op te eten! En je krijgt dan ook nog eens 10% korting!