Vorstelijk genieten - Prinsheerlijk dineren, majestueus beleven en royaal overnachten

Op de Veluwe vind je alles wat je nodig hebt om koninklijk te genieten! Breng een bezoek aan het onlangs verbouwde Paleis Het Loo en laat u koninklijk verrassen. Ook in Putten kun je royaal genieten. Een uitstapje naar Apeldoorn is dan zo gemaakt. Bekijk hieronder onze tips!

Kasteel Oldenaller

Verken Landgoed Oldenaller, een afwisselend landgoed met bos, natte heidevelden, boerderijen en landbouwgronden. Via de verschillende zichtlijnen heb je een prachtig uitzicht op het kasteel. Je kunt er ook het Oldenaller klompenpad wandelen. 

Meer info over Landgoed Oldenaller
Kasteel oldenaller

Prinsheerlijk dineren

In Putten kun je terecht voor een majestueuze lunch, vorstelijk diner en een voortreffelijke borrel. Ontspan en geniet op de mooiste plekjes van Putten. Zie jij jezelf al zitten op een terrasje of in een knus restaurant? Bekijk hieronder alle mogelijkheden! 

Royaal onthaasten

Bij dit 17e-eeuwse kasteel kun je niet alleen in stijl overnachten. Je bent bij Kasteel de Vanenburg ook op de juiste locatie voor een culinair diner of voor een lekker hapje en drankje op het terras. In de natuurrijke omgeving van het kasteel kun je heerlijk wandelen en het historische landgoed verkennen. Bekijk hieronder de koninklijke wandeling rondom het landgoed! 

Bekijk hier de route
vanenburg luchtfoto

Direct je koninklijke bezoek vastleggen? - Paleis het Loo, koninklijke parel van de Veluwe