Corona

Tips om ook nu te genieten!

Tijdens corona

Wat ga jij doen vandaag? - Er is genoeg wat wel kan tijdens corona!

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. De winkels, musea en andere recreatieve uitjes zijn momenteel allemaal gesloten. We kunnen ons voorstellen dat je toch zin hebt om iets leuks te doen! Hieronder lees je 9 tips!

© VVV Putten

Trek de wandelschoenen aan!

Heb jij zin om even een frisse neus te halen? Er zijn genoeg wandelingen in Putten die je kunt lopen. De meeste wandelingen zijn tussen de 2,5 en 25 km. Tijdens het wandelen kun je gekleurde paaltjes volgen. Kies je een wandeling van 5 km dan ben je iets meer dan een uurtje aan het wandelen door afwisselende stukjes bos.

Bekijk hier alle mogelijkheden!

Leuk voor jong en oud! - 4 activiteiten om te ondernemen

Heel langzaam kunnen we, met in acht neming van alle coronaregels, steeds meer dingen gaan doen! De minigolfbaan is open en we kunnen een sportieve duik nemen in het buitenbad van Bosbad Putten! Wil je een andere sportieve activiteit doen? Ga dan op pad met een sportief vervoersmiddel van de Blokhut!

Vooral leuk met kinderen is Landgoed Schovenhorst. Hier kunnen kinderen (en volwassenen trouwens ook) lekker ravotten en even hun energie kwijt. Klim op en over de natuurlijke speeltoestellen of ga op zoek naar kleine insecten. Fun gegarandeerd!

Rode auto rijdt over een weg in Putten

Rode auto rijdt over een weg in Putten

© VVV Putten

In je eigen auto de omgeving ontdekken!

Een veiligere activiteit als het rijden van een autoroute kunnen wij bijna niet bedenken. Je hebt op deze manier de mogelijkheid om even in een andere omgeving te zijn. Komen de muren op je af? Bestel dan een van onze 2 routes. Je kunt nu ook op roadtrip! Ga op pad met een heerlijke gevulde lunchbox to-go!

Bekijk hier de routes!

Lockdown tips - Wat ga jij doen tijdens de lockdown?