Corona

Tips om ook nu te genieten van een fijn verblijf

Tijdens corona

Thuis uit eten - Bekijk de mogelijkheden voor afhalen of bezorgen

Putten is klaar voor jouw komst. Ook nu, tijdens de aangescherpte corona maatregelen, is er heel veel mogelijk. Alle ondernemers in Putten doen hun uiterste best om een verblijf, een dagje in Putten of je dagelijkse boodschappen zo aangenaam mogelijk te maken. Bij veel restaurants kun je een heerlijk kopje koffie met iets lekkers afhalen, maar ook lunch en diner gerechten kun je afhalen of worden thuisbezorgd. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Deze foto is gemaakt voor de corona crisis

Deze foto is gemaakt voor de corona crisis

© Eric Rudolfs

Kom veilig winkelen

Voor shoppen moet je in Putten zijn. We hebben een gezellig winkelcentrum met veel unieke winkels. Alle ondernemers zetten zich in om jou veilig te kunnen laten winkelen. Bij een aantal ondernemers kun je zelfs private shoppen! Houd je hierbij alsjeblieft aan de maatregelen die in de winkels gecommuniceerd worden.

Bekijk hier alle winkels!

Activiteiten tijdens corona - Wat ga jij doen?

Tot en met 18 november zijn de zwaardere maatregelen van kracht, waardoor er momenteel weinig aanbod is op het gebied van evenementen en activiteiten. Wat kan nog wel? Kijk hieronder.

Fietsers in een herfstbos

Fietsers in een herfstbos

© Henriette Houtsma

Lekker naar buiten!

In deze tijd van het jaar is de natuur prachtig. De bomen kleuren rood, geel, oranje en/of bruin en je vind overal kastanjes, beukenootjes en paddenstoelen. Ga daarom lekker wandelen of fietsen! Houd afstand en geniet van de prachtige natuur!

Ontdek hier de prachtige natuur!