Ga toch fietsen! - Ontdek tijdens Koningsdag de natuur

Doe jij mee met de Koningsdag fietsroute? Fiets met deze route langs mooie plekjes in Putten en geniet op Koningsdag van de afwisselende natuur! Versier je fiets en maak kans op een prijs! Bekijk hieronder de route en tips voor onderweg! 

 

De route

Start: Fontanusplein
Lengte: 22km

Knooppunten: 

14 – 17 – 30 – 80 – 34
48 – 56 – 52 – 68 – 19
60 – 18 – 12 – 17 – 14
 

Tips voor onderweg - Leuke plekken om even uit te rusten!

Tijdens de route kom je langs een aantal hele leuke plekken waar je kunt uitrusten of juist lekker je energie kwijt kunt. Geniet van een lekkere koffie of een ijsje to go! Bekijk hieronder de 4 tips!

1. Een ijsje van t' Melkmeisje!

Tussen fietsknooppunt 52 en 68 kom je langs ijssalon t'Melkmeisje. Ze hebben hier huisgemaakt schepijs in verschillende smaken! Kies je voor de smaak aardbei (rood), citroen (wit), en smurfen (blauw)? Of ga je voor oranje en kies je meloen? Heb je geen zin in een ijsje? Neem dan een luxe broodje mee voor onderweg! 

2. To go bij de Mariahoeve

Tussen fietsknooppunt 18 en 12 vind je Museumboerderij de Mariahoeve! Of het museum ook open mag dat moeten we nog even afwachten, maar je kunt bij Museumboerderij de Mariahoeve in ieder geval langs voor een kopje koffie to go met iets lekkers! Je kunt natuurlijk al wel vast even naar binnen gluren en op een later moment terug gaan om de rest te bekijken! 

Versier je fiets!

Ga op pad in koningsdagstijl en versier je fiets! Deel foto's van jezelf en je fiets tijdens de fietstocht met #mooiputten op social media. Onder alle inzendingen verloten we een cadeaubon t.w.v €25,-

3. Minigolf Terra Nova is open!

Wil je de hele dag vullen met deze fietsroute? Maak een afspraak en ga lekker minigolven bij Terra Nova! Geniet van een coroaproof uitje en heerlijke burgers! Kies je voor een enkele, dubbele of trio burger? Terra Nova vind je in de buurt van knooppunt 19 op de route! 

4. Spelen in het speelbos bij Landgoed Schovenhorst


Bij fietsknooppunt 52 vind je Landgoed Schovenhorst. Lekker ravotten in het speelbos, hutten bouwen en spelen op de natuurlijke speeltoestellen. Voor kinderen de ultieme plek! Maar maak je een kleine wandeling over het landgoed kun je genieten van de rust! Neem zelf je broodje mee en ga lekker picknicken!