Camping De Vriendschap is een kleinschalige camping op de Veluwe, met 4 knusse vakantiehuisjes, een Tiny House, een Pipowagen én een aantal ruime kampeerplekken voor camperbusjes.

Ga je er graag op uit in de natuur? lekker fietsen of wandelen, dan zit je hier perfect! Je loopt en fietst  binnen een paar minuten in prachtig bosgebiedn Speulder- en Sprielderbos, waar je eindeloos kunt ronddwalen. De huisjes zijn met liefde ingericht in een knusse stijl met spulletjes die bij voorkeur van de kringloop komen.

Op het terrein van 7000m2 zijn 4 vakantiehuisjes, een pipowagen en een Tiny House te vinden. Verder zijn er een aantal ruime kampeerplekken beschikbaar voor kleine busjes en  wordt er een gezellige retro caravan verhuurd als 1-persoons accommodatie. De Vriendschap is  “adult only” , gericht op 2-persoons volwassen gezelschappen en mensen die alleen op vakantie gaan of er even een paar dagen tussenuit willen.

Openingstijden

  • Gehele jaar geopend

Prijzen

  • Het kampeertarief bedraagt € 25,- per nacht. Het minimaal aantal te reserveren nachten is twee. Hond: € 2,50 per nacht
    Prijs is op basis van een kampeermiddel incl. max. 2 personen, electra, warm water en toeristenbelasting (€ 1,31 p.p.p.n.)

    Voor al het rijdend materiaal wat op het kampeerveld parkeert, gelieve een olie absorptiemat te gebruiken onder de motor. Heb je deze niet zelf dan kun je deze terplaatse aanschaffen voor € 5,- (100x76cm). Deze is herbruikbaar.

Kenmerken

Locatie