De Huifkar

Bij de Huifkar kun je heerlijke pannenkoeken eten! Er is voor elk wat wils, van lekkere kinderpannenkoeken om zelf te versieren tot rijk belegde specialiteitenpannenkoeken.

Dit is een ideale plek voor kinderen; er is een aparte speelkamer, er zijn kleurplaten en buiten is er een mooie speeltuin waar kinderen eindeloos kunnen spelen.

Pannenkoekhuis De Huifkar maakt veel gebruik van Veluwse Streekproducten, Zo maakt men het beslag van Veluwse tarwe en Puttense boerenmelk.
Op verzoek zijn ze ook gluten-, melk- en eivrij te verkrijgen. Er is een uitgebreide kaart, dus ook voor andere gerechten kun je hier terecht.

Het pannenkoekenrestaurant heeft met mooi weer een prachtig ruim terras waar je met je hele gezin kan zitten.

Naast het pannenkoekenrestaurant kun je bij de Huifkar ook terecht voor iedere feestelijke aangelegenheid. Of het nu gaat om je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, het partycentrum biedt alles wat een feest tot een echt feest maakt. Ook voor vergaderingen, trainingen, themabijeenkomsten of condoleances kunt je er uitstekend terecht.

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Roken Aparte ruimte voor rokers
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie comfortabel

Dag Van Tot
Zondag 12:00 20:00
Woensdag 12:00 20:00
Donderdag 12:00 20:00
Vrijdag 12:00 20:00
Zaterdag 12:00 20:00

* In juli en augustus ook op dinsdag open - 1e en 2e paasdag geopend - Hemelvaartsdag geopend - 1e en 2e Pinksterdag geopend - Koninginnedag geopend - 1e en 2e Kerstdag gesloten - Oudejaarsdag gesloten - Nieuwjaarsdag