Restaurant Kasteel De Vanenburg

In het kasteel kunt u dineren in één van de prachtige restaurantzalen. De keukenbrigade werkt met een seizoensgebonden dinerkaart. Ieder seizoen wordt de kaart vernieuwd en worden gerechten gepresenteerd die perfect zijn voor de tijd van het jaar.

Kasteel De Vanenburg bevindt zich aan de rand van de natuurrijke Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. De perfecte uitvalsbasis voor zowel de toeristische als de zakelijke gast. Er is ruimte en ruist, maar ook stijl en klasse. Deze combinatie maakt van uw verblijf een onvergetelijke ervaring.

Restaurant

In het kasteel kunt u dineren in één van de prachtige restaurantzalen. Elke zaal is rijk gedecoreerd en elk met een eigen sfeer. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende creaties op tafel.

De keukenbrigade werkt met een seizoensgebonden dinerkaart. Ieder seizoen wordt de kaart vernieuwd en worden gerechten gepresenteerd die perfect zijn voor de tijd van het jaar. Heeft u speciale (dieet)wensen dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.


Bereikbaarheid

U kunt op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig. Kasteel De Vanenburg ligt op een kilometer afstand van station Putten.  Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Hiertoe van te voren graag aankomst aangeven.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Kasteel
Classificatie
Classificatie in sterren 4
Verwarming
Airconditioning Ja
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Rookvrije kamers
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Vervoer
Autovrij terrein Ja
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergelegenheid bussen Ja
Fietsenstalling Open
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding vrij beschikbaar
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Doelgroep
zakelijk Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht