Cadeau voor mannen - Een cadeau voor je vader, oom, neef, opa of vriend! Bekijk onze tips!

Het kan soms lastig zijn een leuk cadeau voor je man, opa, vader, vriend, neef of oom te vinden. Wij helpen je een handje. Wij hebben leuke producten voor de sportieve man, en de levensgenieter. Maar ook voor de man die houd van spelletjes en zelfs voor de man die nog niet weet wat hij wil! Bekijk hier onze 5 tips!

1. Hertbier - Proost! Op ’t leven!

Een heerlijk koud biertje, daar doe je pa zeker een plezier mee. Kies uit de verschillende soorten Hert Bier; donker, blond of een frisse radler, voor elke vader wat wils. De biertjes zijn los verkrijgbaar, maar ook leuk om te combineren in een pakketje.

2. Streekproducten - Voor de echte zoetekauw

Een zakje sprokkelhoutjes, bosbessenpastilles of veluwse zwienenkeutels, of kies één van de andere heerlijke streekprodukten.  Een heerlijk, zoet snoepje voor de allerliefste vader.

3. Wandel of fiets artikelen - Voor de sportieve vader

De sportieve vader verras je natuurlijk met een fiets of wandelkaart, maar ook een fietsatlas, routeboekje of een handige knooppuntenhouder shop je bij de VVV.

4. Monopoly

Spelletje spelen? Met Monopoly Putten maak je van je vader een echte Putten vastgoed magnaat!

5. Cadeaukaart - Kan hij zelf kiezen

Geen  idee wat je dit jaar aan je vader moet geven? Met een VVV cadeaukaart geef je altijd het juiste cadeau! Kies uit een, bioscoop, vvv, of lekker weg kaart.