Melding over Coronavirus / COVID-19

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus is VVV Putten voorlopig gesloten. 
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0341-351777 en via mail: info@vvvputten.nl

We hopen iedereen gauw weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Voor actuele informatie over doorgang van een evenement of (aangepaste) openingstijden adviseren wij u om de website van desbetreffend bedrijf of evenement te bezoeken.
Algemene actuele informatie rondom het Coronavirus kunt u vinden op de website van Gemeente Putten of het RIVM
 

Inspiratie en tips voor thuis

Voor ons allemaal is dit een hele vreemde tijd. We zitten met zijn allen zoveel mogelijk binnen. Misschien moet je je kinderen wel thuis onderwijs geven en moet je zo vaak als het kan thuis aan het werk.  Maar zo af en toe hebben we ook de behoefte om iets anders te doen. Daarom gaan we je de komende tijd daar een beetje bij helpen. Voor nu hebben we een hele leuke puzzelpagina gemaakt. Hier kun je een leuke woordzoeker vinden. Deze is leuk voor de kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Geen zin in puzzelen maar lekker kleuren? Bekijk dan hier waar je de leukste kleurplaten van de Veluwe kunt vinden!


Putten heeft veel te bieden!

Met de fiets door de weilanden op pad naar een van de bezienswaardigheden, speuren naar sporen in het bos, picknicken op de heide, een watergevecht in het zwembad of met de scooter door het bos en de wind door je haren voelen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden als je over een tijdje zodra het weer mag Putten komt bezoeken! Bekijk hieronder alvast alle mogelijkheden!