Bowling- & Partycentrum Putter Eng

Kom gezellig bowlen bij Bowling- & Partycentrum Putter Eng en combineer deze leuke activiteit met een gezellig hapje of drankje in het restaurant.

De bowlingbaan beschikt over zes moderne banen, allemaal voorzien van LED verlichting met bijzondere lichteffecten en vermakelijke videoclips, van loungesfeer tot showbowlen. Zo wordt bowling echt een beleving. Ook de allerkleinsten kunnen gerust meespelen. Met de beschikbare bumpers langs de zijlijnen gooien ook zij (bijna) altijd raak. 

Breid de gezellige activiteit uit met een hapje en een drankje in het sfeervolle restaurant van het Bowling- & Partycentrum. De menukaart is uitgebreid met de mogelijkheid om zelfs binnen te barbecueën! Of kies ervoor om heerlijk te tafelen met het eigentijdse Partygourmet, Bolle Jaap, Steengrill of de Tapas BBQ. Zowel geschikt voor kleine en grotere gezelschappen.

Ook kan het Bowling- en Partycentrum gebruikt worden als locatie voor een receptie, huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeest. Dankzij de centrale ligging op de Veluwe en de ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur, is het partycentrum een goede keuze voor elke bijzondere gelegenheid.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Toelichting toegankelijkheid beperkt toegankelijk
Prijs
Prijs vanaf 19.00
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Vervoer
Parkeren bij accommodatie Ja
Doelgroep
kinderen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
volwassenen Ja

Dag Van Tot
Zondag 14:00 22:00
Maandag 14:00 17:00
Dinsdag 14:00 00:00
Woensdag 14:00 00:00
Donderdag 14:00 00:00
Vrijdag 14:00 01:00
Zaterdag 14:00 01:00

* Dagelijks geopend vanaf 14:00 uur. In juli en augustus aangepaste openingstijden en op zondag gesloten. Gesloten op alle eerste feestdagen, Koningsdag, oud- en nieuwjaarsdag. Voor grote groepen maken wij graag een uitzondering. Dan zijn andere openingstijden in overleg veelal mogelijk.