Buitenplaats Putterheijde

Chaletpark Buitenplaats Putterheijde ligt aan de rand van Putten en grenst aan een prachtig stuk heide. Alle 200 jaarplaatsen hebben een royale oppervlakte.

De percelen hebben de oppervlakte van circa 350 m2 en zijn voorzien van water, aardgas, electra, riolering, centraal antennesysteem en (optioneel) draadloos internet! De percelen worden verhuurd op basis van een jaartarief! Ook zijn er regelmatig chalets/stacaravans te koop.  

Het park heeft verharde wegen, een duidelijke bewegwijzering, receptie met wasserette en sanitaire voorzieningen en er zijn speel- en sportveldjes voor jong en oud. Op het park worden honden niet toegelaten.

Ouders of (klein)kinderen van de gasten mogen kosteloos gebruik maken van de stacaravan of chalet en alle voorzieningen van het park. In alle andere gevallen wordt een overnachtingstarief berekend. Chalet- en stacaravaneigenaren en inwonende kinderen mogen tevens gebruik maken van het zwembad en recreatieprogramma van het naastgelegen Bungalowpark Landal Heihaas!

Praktische informatie

Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja