Op de Veluwe - Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer

De combinatie van een eigentijdse sfeer, een prachtig uitzicht over het Veluwemeer en een uitgebreide lunch- en dinerkaart maakt dit restaurant een heerlijke plek om een hapje en een drankje te nuttigen.

Dineren of borrelen met adembenemend uitzicht, dat kan bij restaurant Op de Veluwe. Binnen in het stijlvolle restaurant of buiten op het terras, waar je naast de steiger de zon ziet verdwijnen in het water van de Randmeren. Hier worden de hele dag seizoensgebonden gerechten en favoriete klassiekers geserveerd. Van een krokant geroosterd kippetje en een krokketenduo tot huisgerookte zalm met lamsoren en een wijtingfilet gebakken in tempura beslag.

Op de menukaart vind je ook verschillende gerechten met een ‘Dish 15-icoontje’. Dit zijn gerechten die binnen 15 minuten op tafel staan. Van huisgerookte zalm met lamsoren of paprikasoep van de verspillingsfabriek tot een ribeye met chimichurri. Even intens genieten in restaurant Op de Veluwe en dan snel weer verder.  

Het restaurant bevind zich in Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer en ligt aan het fietsroutenetwerk en het Hoeverveldpad (klompenpad).

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Roken Rookvrije kamers
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergarage Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Parkeergelegenheid bussen Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Bij strand/zee Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Cultuur
Reserveren reserveren aangeraden