Polo & Country fair

Voor het hele gezin. Polowedstrijden en een gezellige najaarsmarkt op de zaterdag.

Ooit werd polo gespeeld met de koppen van overwonnen vijanden. De sport heeft nog steeds een hoog macho-gehalte, maar wordt wel gemengd gespeeld door jong en oud, man of vrouw. Ieder team heeft een groot aantal paarden bij zich, dus ook achter de schermen is er veel te zien.

Twee teams met totaal 8 spelers per wedstrijd jagen een balletje ter grootte van een hockeybal met zeer hoog tempo over het veld. Polo combineert spanning, snelheid en spel en heeft dus alles in zich om uit te groeien tot een echte kijksport. De actie op het veld wordt toegelicht door een commentator.
In een ontspannen landelijke sfeer kunt u genieten van de omgeving, muziek, standjes, roofvogels, wijn en natuurlijk het spel. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Tussen de wedstrijden heeft het publiek de belangrijke taak om de pollen in te trappen.

De polo wordt georganiseerd door Polo Club Midden-Nederland en de catering wordt verzorgd door Huis de Salentein.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 31 augustus 2019 13:00 18:00