Vlindertuin- Terra Nova

Het begon met het Koolwitje, daarna de Citroenvlinder, de Dagpauwoog, de Atalanta, de Distelvlinder, het Blauwtje, de Krakeling, de gehakkelde Aurelia, de Plakker, de Kolibrievlinder, enz.

Op het terrein van Terra Nova is in het voorjaar 2015 een vlindertuin aangelegd. Diverse bloemen en struiken met moeten er voor gaan zorgen dat er vlinders naar de tuin worden getrokken. Nu de tuin voorzien is van de beplanting hebben de eerste vlinders zich al laten zien. De vlinders bevinden zich in een open tuin en afhankelijk van het weer zijn ze wel of niet zichtbaar. 

Bij Terra Nova is nog veel meer te doen. Je kunt er prima een hele middag verblijven! Naast de mooie tuin en de prachtige vlinders is er in de vlindertuin ook de mogelijkheid om te genieten van kunst gemaakt door Puttense kunstenaars.

Minigolf
Kom minigolfen op de originele en unieke baan van Terra Nova met veel natuursteen, een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst. Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt midgetgolf te spelen en ’s avonds wordt de baan volledig verlicht. 

Kinderfeestjes

Terra Nova is ook de ideale locatie voor een kinderfeestje! Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.


Burgers and More
Op de menukaart staan verschillende gerechten voor zowel lunch als een hapje bij uw drankje. U kunt onder meer kiezen uit diverse smaakvol belegde broodjes, soep, ijscoupes en heerlijke snacks. Vanaf april 2017 is Terra Nova Burgers and More geopend; ook voor de lekkerste hamburgers de plek om heen te gaan!

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Prijs
toelichting prijs Een bezoek aan de vlindertuin kost € 2,00. Wanneer u een consumptie nuttigt op het terras is het bezoek aan de vlindertuin gratis.

* Voor de actuele tijden kan u terecht op de website: www.terranova-putten.nl