Cadeau voor vrouwen - Een cadeau voor je moeder, tante, nichtje, oma of vriendin. Bekijk onze tips!

Het kan soms lastig zijn een leuk cadeau voor je vrouw, oma, moeder, vriendin, nichtje of tante te vinden. Wij helpen je een handje. Wij hebben leuke producten voor de sortieve vrouw, en de levensgenieter. Maar ook voor de vrouw die houd van spelletjes en zelfs voor de vrouw die nog niet weet wat hij wil! Bekijk hier onze 5 tips!

1. Streekproducten

Een zakje sprokkelhoutjes, bosbessenpastilles of veluwse zwienenkeutels, of kies één van de andere heerlijke streekprodukten.  Een heerlijk, zoet snoepje voor de allerliefste!

Streekproducten VVV Putten

2. Wandelgidsen - Voor de sportieve moeder

Voor de sportieveling koop je natuurlijk leuke wandelgidsen. Je kunt kiezen uit o.a. klompenpaden, lange afstandwandelingen, wandelkaarten en nog veel meer! 

4. Telgter wijn

Een goed glas wijn, daar doe je je moeder vast een plezier mee. Je kunt keizen uit een droge witte wijn of fruitige rode wijn. Zo is er voor elk wat wils. We kunnen de flessen wijn ook leuk combineren met andere streekproducten in een pakketje. 

5. Putten puzzel - Voor de gezelligheid!

Is jouw moeder of oma een echte puzzelfanaat? Dan is de puzzel van Putten een echte aanrader. Geniet van het leggen van de duizend stukjes en van het eindresultaat!