Autoroutes

Ontdek de Veluwe vanuit je auto!

Autoroutes

Rode auto rijdt over een weg in Putten

Rode auto rijdt over een weg in Putten

© VVV Putten

NIEUW - ROADTRIP

Ga op roadtrip!! Rij langs landgoederen en kastelen of ontdek een hanzestad op de Veluwe! Halverwege de route kun je genieten van je heerlijke lunch to-go die je hebt meegekregen van restaurant De Heerdt. Dit coronaproof auto-arrangement kun je doen van maandag t/m zaterdag. 

Vertel mij meer!
Schaapskooi Schapedrift in Ermelo

Schaapskooi Schapedrift in Ermelo

© Ermelo Buitenleven
Heide in de mist

Heide in de mist

© Gerrit Reekers

Autoroute Van Kasteel tot Kudde (80km)

Deze route start bij VVV Putten. Met de auto kom je langs o.a: Landgoed Schovenhorst, Kasteel Staverden, Hoog Soeren, Assel en de Schaapskooi Hoog Buurlo. Bij de Schaapskooi is er ook een mogelijkheid om de auto te parkeren en te voet de schaapskooi te bezoeken. (5 min. lopen)
Vanuit Hoog Buurlo gaat de route door naar Stroe, langs een Lavendelboerderij en kijk-en wandeltuin Klein Boskoop. Voordat je Putten weer inrijdt komt de route nog door het gezellige centrum van Voorthuizen. 

Kasteel Staverden

Kasteel Staverden

© Ermelo Buitenleven

Autoroute Hanze, Historie en Heden (100km)

De route start bij VVV Putten. Met de auto kom je langs o.a: de Schaapskooi in Ermelo, Landgoed Staverden en Hanzestad Elburg. Tip: loop door het pittoreske stadje en waan je voor even in de middeleeuwen. 
Vanuit Elburg vervolgt de route richting 't Harde waar ook het Nederlands Artillerie Museum gevestigd is. Via Vierhouten en Garderen eindigt de route weer in Putten.