Dit kan er tijdens het paasweekend! - Er even lekker tussenuit!

We zijn allemaal een dagje extra vrij met Pasen en we willen eropuit! Daarom hebben wij een aantal activiteiten voor jullie op een rijtje gezet! Wandelen, picknicken of iets actiefs. Het kan allemaal! Hieronder lees je onze tips!

Wine hunting!

Met Pasen is er bij Harma regelt het wel een leuke activiteit: geen paaseieren maar wijnen zoeken!!! Met je vriendinnen vol gas zoeken naar heerlijke wijnen en daarna een heerlijk wijntje om de dorst te lessen!
Wanneer: 16 april | 15:00 uur. Meld je aan via 06-13608224

Wine hunting

Paas brunch - Kies voor een lekkere en makkelijke (paas) maaltijd!

Wil jij uitpakken met pasen maar heb je geen zin of inspiratie om zelf een uitgebreide paasbrucnh te maken? We kunnen weer lekker uit eten! Bekijk hieronder waar je speciaal voor Pasen kunt genieten van een heerlijke paasbrunch of paasdiner! Zo kom jij op je paasbest voor de dag! Kijk op de website van het desbetreffende restaurant voor alle informatie! 

Tulpen Plukken bij de Pluktuin

Pluk je eigen tulpen en geniet van een lekker hapje en drankje in de coffeegarden.

meer informatie

3 sportieve activiteiten - Leuk voor jong en oud!

Ga voor een sportieve activiteit tijdens het paasweekend! Huur een step of een lopifit bij De Blokhut! Neem een verfrissende duik in het buitenbad van Bosbad Putten, waar het water een aangename temperatuur heeft! Of sla een balletje bij Minigolf Terra Nova. Fun gegarandeerd!

Ga picknicken in de natuur!

Een activiteit die we allemaal wel eens gedaan hebben is picknicken! Genieten met je lief, je gezin of met je beste vriendin op de mooiste plekjes in de natuur! Bekijk hier 10 tips voor de mooiste picknickplekken! 

10 toffe picknickplekken!
gedekte tafel met kippen bij pluktuin het platteland Norderpad

Deel je foto's met #mooiputten - Wat ga jij doen?

We kunnen er weer op uit! Wij zijn benieuwd wat jij gaat doen en vinden het heel leuk om dit ook te zien! Deel jij foto's op facebook en instagram met ons?
Gebruik #mooiputten of tag ons in je bericht!