Pasen - Er even lekker tussenuit!

 

De paasdagen liggen alweer achter ons. We maken ons nu op voor Koningsdag. Wanneer het weer Pasen wordt zal de website  pagina bijgewerkt worden. We zijn allemaal een dagje extra vrij met Pasen en we willen eropuit! Daarom hebben wij een aantal activiteiten voor jullie op een rijtje gezet: Eieren zoeken, brunchen, picknicken of iets actiefs? Het kan allemaal! Zelfs een meet en greet met de vrolijke paashaas in het winkcentrum behoort tot de mogelijkheden. 

Lammetjesdag en voorjaarsmarkt

Op zaterdag 30 maart van 10:00 - 16:00 uur is er bij Landwinkel 'De Vrolijke Geit' Lammetjesdag met een voorjaarsmarkt. Kom gezellig lammetjes knuffelen en bezoek de kraampjes met verschillende artikelen zoals brocante, decoratie, speelgoed en food.

Meer informatie

Paasbest eten en drinken - Kies voor een lekkere en makkelijke (paas) maaltijd!

Wil jij uitpakken met Pasen maar heb je geen zin of inspiratie om zelf een uitgebreide paasbrunch of diner te maken? Bekijk hieronder waar je kunt genieten van een heerlijke paasbeste maaltijd. Een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Heerlijk om zo de eerste zonnestralen op te vangen!  Kijk op de website van de desbetreffende horeca gelegenheid voor openingstijden.  

Paasbest eten en drinken

Paaseieren zoeken & Paasbrunch bij de Mariahoeve

Kom je ook maandag 1 april paaseieren zoeken bij de Mariahoeve? De paashaas verstopt de paaseieren speciaal voor alle kinderen over het gehele terrein! Op maandag 1 april wordt om 11.00 uur de zoektocht naar paaseieren gestart. Natuurlijk is de paashaas ook van de partij. Na afloop staat er een overheerlijke brunch  (in buffetvorm) voor je klaar. Reserveren en aanmelden via info@mariahoeveputten.nl.

Meer informatie

Sportieve activiteiten - Leuk voor jong en oud!

Ga voor een sportieve activiteit tijdens het paasweekend! Huur een step of een lopifit bij De Blokhut of een E-fatbike/ E-step bij Green Valley. Neem een verfrissende duik in Bosbad Putten. Sla een balletje bij Minigolf Terra Nova. Gooi een strike of spare op de bowlingbaan of ga op avontuur met een stoere landrover, te huur bij "Van het Pad". Leuk om te combineren met een prachtige wandeling of picknick onderweg. Bij al deze activiteiten is Fun gegarandeerd!

Draaidag Putter Stoomgemaal

Op maandag 1 april (2e paasdag) is het de allereerste draaidag van het jaar van het Putter Stoomgemaal. Beleef dit unieke industriele erfgoed in bedrijf!  Vrijwilligers geven je graag uitleg over de werking en kinderen kunnen een hulpstokersdiploma behalen. 

meer informatie

Lekker picknicken in de natuur

Genieten met je lief, je gezin of met je beste vriendin op de mooiste plekjes in de natuur. Bekijk hier 10 tips voor de mooiste picknickplekken! 

10 toffe picknickplekken!
gedekte tafel met kippen bij pluktuin het platteland Norderpad