Op een kleedje in de natuur! - 10 picknick plekken in Putten en omgeving

Smullen van je eigen gemaakte of gekochte lekkers op een kleedje of bankje in de natuur. Wie wil dat nu niet? Een picknick is een leuk alternatief voor een etentje op het terras! De eerste zonnestralen op je gezicht, een lekker drankje in je hand en een prachtig uitzicht. Ja dat is ontspannen!

Extra leuk met kinderen!

Zelf genieten met een lekker glas drinken in je hand en kijken naar hoe de kinderen zichzelf vermaken. Dat wil jij toch ook! Bekijk hier de leukste picknickplekken om te bezoeken met kinderen! 

Bekijk hier de tips!

1. De Grote Ark

Op deze robuuste picknicktafel kun je een flinke picknick kwijt. Terwijl je geniet van al het lekkers kun je uitkijken over het mooie heidegebied. Heide gebied de Grote Ark vindt je langs de Arnhemse Karweg. Je komt ook langs deze picknickplek als je de Peppelerboomwandeling (6,3km) loopt.

3. Norden

Aan de linkerkant van de Beekweg vind je een stukje verscholen heide! Er staat een bankje waar je tijdens het wandelen van klompenpad het Norderpad heerlijk even je broodje kunt opeten! De perfecte plek als het zonnetje schijnt en het windstil is!