Fietsen

Voel de wind door je haren

Fietsen

Op de fiets Putten ontdekken? - Laat die trappers maar draaien

Putten is een hele goede plek om je fietstocht over de Veluwe te beginnen. Al fietsend kom je door een uitgestrekt poldergebied of juist het afwisselende bos. Je komt langs gezellige dorpjes en ontdekt bijzondere en unieke plekjes. Alle fietsroutes zijn te bestellen of te koop bij ons in de winkel! Bekijk hieronder onze tips en leuke routes! 

 

Fietsers op de heide

Fietsers op de heide

© Visit Veluwe
kinderen op klimnet

kinderen op klimnet

© VVV Putten

Gezinsroute Bos tot Kudde (13 km)

Een leuke route voor het hele gezin met veel leuke plekjes om even af te stappen. Je komt onder andere langs Landgoed schovenhorst, Het Solse gat en schaapskooi- en bezoekerscentrum Schapedrift. De route gaat via het fietsknooppuntennetwerk en kost €1,95. 

Een middagje weg? - Met deze routes fiets je ongeveer 1,5 uur!

Als je ongeveer 1,5 tot 2 uur wil gaan fietsen dan zijn deze routes hieronder heel geschikt. Stop je tussendoor nog even voor een drankje? Dan ben je een heerlijk middagje uit! Tijdens het fietsen volg je de nummers van het fietsknooppuntennetwerk. De route is door onszelf gemaakt! Zo weten we zeker dat je langs de mooiste plekjes komt. Je koopt de routes bij ons in de winkel voor €1,95 per stuk. 

Koe in de wei

Koe in de wei

© VVV Putten
Bos voorjaar

Bos voorjaar

© VVV Putten

Bos en Landerijenroute (24km)

Deze route gaat door het Speulder- en Sprielderbos, langs heidegebied de Grote Ark, langs de schaapskooi in Boeschoten (picknicklocatie) en vervolgens fiets je tussen de weilanden terug richting het centrum van Putten. De route gaat via het fietsknooppuntennetwerk en kost €1,95.

Lekker een dagje fietsen? - Kies een van onze lange afstand fietsroutes!

Boerderijenroute de Keut

Boerderijenroute de Keut

© VVV Putten

De boerderijenfietsroute (38 km)

Deze route is gemaakt door het Puttens Historisch genootschap en leid je door prachtige eeuwenoude landschappen en langs historische boerderijen. De omgeving is in de loop van de eeuwen nog bijna niet veranderd. De route kan worden verkort tot 15 of 30. Hij kost €2,50