Gezinsroute Bos tot Kudde (13 km)

Een leuke route voor het hele gezin met veel leuke plekjes om even af te stappen. Je komt onder andere langs Landgoed Schovenhorst, Het Solse gat en schaapskooi- en bezoekerscentrum Schapedrift. De route gaat via het fietsknooppuntennetwerk en kost € 1,95. 

Fietsers op de heide kinderen op klimnet

Een middagje weg? - Met deze routes fiets je ongeveer 1,5 uur!

Als je ongeveer 1,5 tot 2 uur wil gaan fietsen dan zijn deze routes hieronder heel geschikt. Stop je tussendoor nog even voor een drankje? Dan ben je een heerlijk middagje uit! Tijdens het fietsen volg je de nummers van het fietsknooppuntennetwerk. De route is door onszelf gemaakt! Zo weten we zeker dat je langs de mooiste plekjes komt. Je koopt de routes bij ons in de winkel voor €1,95 per stuk. 

Bos en Landerijenroute (24km)

Deze route gaat door het Speulder- en Sprielderbos, langs heidegebied de Grote Ark, langs de schaapskooi in Boeschoten (picknicklocatie) en vervolgens fiets je tussen de weilanden terug richting het centrum van Putten. De route gaat via het fietsknooppuntennetwerk en kost €1,95.

Koe in de wei Bos voorjaar

Lekker een dagje fietsen? - Kies een van onze lange afstand fietsroutes!

Boerenland en bos (47,5 / 37 km)

Deze afwisselende route gaat langs Appel (buurtschap), Barneveld en Voorthuizen. Onderweg tref je landhuizen omringd door weilanden en bossen aan en korenmolen de Hoop (1888). De route kan gecombineerd worden met een bezoek aan het Speelgoed museum in Terschuur. 

Fietsers in het bos

De boerderijenfietsroute (38 km)

Deze route is gemaakt door het Puttens Historisch genootschap en leid je door prachtige eeuwenoude landschappen en langs historische boerderijen. De omgeving is in de loop van de eeuwen nog bijna niet veranderd. De route kan worden verkort tot 15 of 30. Hij kost €2,50 

Boerderijenroute de Keut

Hanze Fietsroute

Ga op pad met salesmanager Hanz en laat de Hanzetijd tot leven komen.

Meer info