Gerrit van Emous en Erik Vaarzon Morel

De twee heren hebben elkaar 10 jaar geleden ontmoet tijdens de jaarlijkse vergadering van de Friesche Elfstedentocht in Leeuwarden. Dit was de start van vele keren samen schaatsen en wielrennen. Gerrit reed 3x de Tocht der Tochten uit en Eric wil de eerste en waarschijnlijk laatste flamencogitarist worden die de Elfstedentocht op zijn naam kan bijschrijven. ze bezoeken elkaars voorstellingen en exposities. Eric is één van de beste gitaristen van Nederland, hij speelde samen met onder andere Jan Akkerman en Harry Sacksioni. Voor Gerrit is het een eer om samen met hem deze voorstelling te maken. Ze zullen aan de hand van persoonlijke ervaringen in het schaatsen en wielrennen hun verhalen vertellen in beeld en muziek (mogelijk in samenwerking mrt kleinkoor Caprice)

Kaarten verkrijgbaar bij VVV Putten

Zaterdag 15 februari 2020 vanaf 20:15