Wandelschoenen aan en gaan! - Tips voor het maken van een wandeling!

In Putten en omgeving zijn veel wandelroutes uitgezet. Loop bijvoorbeeld één van de mooie bosroutes of laat je verrassen door het landschap tijdens het wandelen van één van de klompenpaden. 
De hond mag niet mee op de klompenpaden maar Putten heeft leuke losloopgebieden. Op onze hondenpagina vind je alle informatie hierover en leuke tips.
Combineer je het wandelen graag met iets educatiefs? Leer Putten kennen tijdens de Historische Dorpswandeling!

 

 

 

Historische dorpswandeling

Ontdek de historie van Putten tijdens het wandelen van de Historische Dorpswandeling. Het gidsje met routebeschrijving en achtergrondinformatie is te koop bij VVV Putten. VVV Putten is tevens de startlocatie van de route. Alvast met de voorpret beginnen? Mail ons info@vvvputten.nl en we sturen de wandeling naar je op.

Meer info

De Veluwe is prachtig - Loop één van de uitgezette wandelroutes

In Putten en de omliggende omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet. Prachtige routes door de bossen over de heide en langs de zandverstuivingen.  

VVV Putten heeft een nieuwe actuele wandelkaart Ermelo/Putten beschikbaar waar alle keuzepunten op staan en de gekleurde wandelroutes. Je kunt gekleurde routes met behulp van de keuzenummers combineren of zelf een route uitstippelen. De kaart kost € 5,95.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen of wil je voordat je naar Putten komt alvast  de wandelkaart hebben zodat de voorpret kan beginnen? We sturen de kaart graag naar je op! Mail ons: info@vvvputten.nl.

 

Klompenpaden

Mooie wandelroutes over boerenland, landgoederen en langs plekjes waar je normaal niet zo snel zou komen. Geniet tijdens het lopen van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. In Putten zijn 4 klompenpaden uitgezet: Het Oldenallerpad (8km), Het Norderpad (12km), het Huinerpad (15km) en het Hoeverveldpad (15km). Download de routes via de Klompenpaden-app of koop de brochures bij VVV Putten of mail ons info@vvvputten.nl.