Wandelen

Norderpad

Norderpad

© VVV Putten

Klompenpaden

Mooie wandelroutes over boerenland, landgoederen en langs plekjes waar je normaal niet zo snel zou komen. Geniet tijdens het lopen van een klompenpad van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur.
In Putten zijn 4 klompenpaden uitgezet: Het Oldenallerpad (8km), Het Norderpad (12km), het Huinerpad (15km) en het Hoeverveldpad (15km). Download de routes via de Klompenpaden-app of koop de brochures bij VVV Putten.

De Veluwe is prachtig - Loop één van de uitgezette wandelroutes

In Putten en de omliggende omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet. Prachtige routes door de bossen, over de heide en langs de zandverstuivingen. De wandelingen variëren in afstand van ongeveer 3 tot 18 km. De gemarkeerde routes zijn te vinden op overzichtskaarten die te koop zijn bij VVV Putten. 

Eén van de uitgezette routes die je op de kaart terug kunt vinden is de Putterboswandeling (6km). Deze route brengt je door het Putterbos dat qua kleuren prachtig mee verandert met de seizoenen. Tijdens het lopen van deze route, die met rode paaltjes gemarkeerd is, kom je o.a. langs een aantal grafheuvels. De Putterboswandeling start op de Parkeerplaats Putterbos aan de Prins Hendrikweg.