Wandelen

De paden op, de lanen in...

Wandelen

Wandelschoenen aan en gaan! - Tips voor het maken van een wandeling!

In Putten en omgeving zijn veel wandelroutes uitgezet. Loop bijvoorbeeld één van de mooie bosroutes of laat je verrassen door het landschap tijdens het wandelen van één van de klompenpaden. 

Combineer je het wandelen graag met iets educatiefs? Leer Putten kennen tijdens de Historische Dorpswandeling!

© VVV Putten

Klompenpaden

Mooie wandelroutes over boerenland, landgoederen en langs plekjes waar je normaal niet zo snel zou komen. Geniet tijdens het lopen van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. In Putten zijn 4 klompenpaden uitgezet: Het Oldenallerpad (8km), Het Norderpad (12km), het Huinerpad (15km) en het Hoeverveldpad (15km). Download de routes via de Klompenpaden-app of koop de brochures bij VVV Putten.

Bestel direct!

De Veluwe is prachtig - Loop één van de uitgezette wandelroutes

In Putten en de omliggende omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet. Prachtige routes door de bossen, over de heide en langs de zandverstuivingen. De wandelingen variëren in afstand van ongeveer 3 tot 18 km. De gemarkeerde routes zijn te vinden op overzichtskaarten die te koop zijn bij VVV Putten. 
 

© VVV Putten

Overzichtskaart

Heb je niet gevonden wat je zocht? Bestel dan een overzichtskaart met alle gemarkeerde wandelroutes! Je hebt dan de keuze uit heel veel wandelingen van Putten en omgeving! 

Mail de VVV!