Zomer

Geniet van de zomer en elkaar!

Winter

Laat de zomer maar komen - De zon schijnt, de korte broek is aan en een drankje op het terras!

Wat wil je nog meer? Tijdens de zomer en de zomervakantie is er in Putten genoeg te doen! Je kunt verkoeling zoeken op het strand, in het zwembad en in de bossen! Maar er worden ook weer leuke activiteiten georganiseerd! Bekijk hieronder onze zomertips! 

 

jongen met zandkasteel

jongen met zandkasteel

© VVV Putten - shutterstock

Vier de zomer met het gezin!

Een dagje uit met de kinderen in Putten! Je hoeft je geen moment te vervelen! Ook voor kinderen is er in Putten genoeg te doen! Wij hebben de leukste plekjes en tips voor je op een rijtje gezet op onze themapagina met de kinderen! 

Dagje weg met de kids!

Genieten van, aan en in het water! - Zwemmen, spelen en ontspannen in het water!

Terrasje pakken - Een echte zomeractiviteit!

Fietsers in het bos

Fietsers in het bos

© Henriette Houtsma
twee jonge dames op landgoed schovenhorst

twee jonge dames op landgoed schovenhorst

© Visit Veluwe

Fietsen & Wandelen

Ontdek Putten en de omgeving op de fiets of te voet!  Als het in de zomer lekker warm is buiten is het in het bos vaak goed vertoeven! Bekijk hier onze tips voor de leukste fiets en wandelroutes! 

8 tips voor leuke fietsroutes

Winkelen in Putten - Shop till you drop!

Lekker shoppen! Het kan weer! Ontdek het diverse winkelaanbod. Authentiek, duurzaam en van deze tijd! Putten heeft veel kleine ondernemers waardoor het centrum van Putten bestaat uit veel kleine maar super leuke en gezellige winkels! Wat ga jij shoppen?

Pluktuin mandje met appels

Pluktuin mandje met appels

© VVV Putten

Picknicken

Koop of maak zelf iets lekkers en ga lekker picknicken in de natuur! Met je kleedje op de hei of kijken naar de mooie zonsondergangen bij strand Nulde. Bekijk hier de 10 tofste plekken om te genieten met je kleedje in de natuur! Geniet met je gezin, je partner of je beste vriendin van deze gezellige en ontspannende activiteit!

Top 10 tofste picknickplekken!