Assortiment

Bekijk en bestel hier!

Assortiment

Assortiment VVV Putten - Souvenirs, wandel- en fietskaarten en nog veel meer!

In onze VVV winkel hebben we een ruim aanbod aan streekproducten, souvenirs, kaarten, boeken gidsen, routes, cadeaukaarten en nog veel meer. Je vindt bij ons unieke producten van, voor en over Putten en de Veluwe! Naast alle Veluwse producten verkopen we diverse Holland souvenirs van o.a. Heinen Delfstblauw en verkopen we het Puttens Hertbier. 

VVV Tip:
 Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Wij hebben veel artikelen die erg leuk zijn om cadeau te geven en te krijgen! Neem een kijkje in onze catalogus en laat ons jouw keuze weten door te bellen naar 0341-351777 of stuur een e-mail naar info@vvvputten.nl 

Catalogus

Streekproducten, producten met de Puttense skyline en wandel- en fietskaarten. Een greep uit het assortiment van VVV Putten. Bekijk het volledige assortiment in de catalogus. 
 

Bekijk hier de catalogus

Inspiratie nodig? - Bekijk hier alvast een greep uit het assortiment

Streekproducten VVV Putten

Streekproducten VVV Putten

© Henriette Houtsma

Streekproducten

Cadeaubonnen

© VVV Putten

Cadeau voor hem

Cadeau voor kinderen

© VVV Putten

Cadeau voor haar

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Is het voor jou elk jaar weer een uitdaging om een leuk kerstpakket of relatiegeschenk te bedenken? Neem dan een kijkje in onze catalogus. Jij zoekt de artikelen uit die je leuk vindt en wij maken er een leuk pakketje van. Alle pakketten kunnen eventueel aangevuld worden met cadeaubonnen van een bedrag naar keuze. 

 

 

Bekijk de catalogus