Trek er op uit in de voorjaarsvakantie! - Geniet van de natuur en de leuke activiteiten

 

De voorjaarsvakantie is alweer afgelopen en gaat plaats maken voor de Pasen. Wanneer de voorjaarsvakantie zich op nieuw aandient zal de website bijgewerkt worden..  

In de voorjaarsvakantie valt er veel te beleven en te doen in Putten en omgeving. De natuur nodigt uit voor een prachtige wandeling. Ga op pad met de 'Kiekje in Putten'-speurtocht of ga lekker zwemmen of  bowlen. Combineer eventueel een wandeling met een leuke familieactiviteit "klootschieten". De benodigdheden hiervoor kun je huren bij VVV Putten. Op landgoed Schovenhorst worden diverse leuke wandelingen (geschikt voor kinderen georganiseerd). Beklim de bostoren en geniet van het prachtige uitzicht over de Veluwe. Na een frisse neus gehaald te hebben is het heerlijk vertoeven in de plaatselijke horeca.
 

Een kiekje in Putten

Een kiekje in Putten

Deze wandeling begint bij het VVV kantoor en laat je kennismaken met alle bijzondere plekjes in Putten. De kinderen worden uitgedaagd met een heuse fotospeurtocht. En heb je de puzzel goed opgelost dan ontvang je een prachtig certificaat!

Meer info

Tips voor de voorjaarsvakantie

Landgoed Schovenhorst

Dwaal rond in de prachtige bomentuinen en beklim daarna de bostoren en geniet van het weids uitzicht over de Veluwe. Op 14,20,21 en 22 februari staan er leuke wandelingen gepland (zie agenda). 

Meer info
Bostoren

activiteitenagenda

Weten wat er op de agenda staat? Bekijk hier de evenementen van deze week!

Klik hier