Trek er op uit in de voorjaarsvakantie! - Geniet van de natuur en de leuke activiteiten

In de voorjaarsvakantie valt er veel te beleven en te doen in Putten en omgeving. De natuur ontluikt en nodigt uit voor een prachtige wandeling of fietstocht. Ga op pad met de 'Kiekje in Putten'-speurtocht of doe de puzzeltocht die bij de etalage-kunstroute in het winkelcentrum hoort. Op landgoed Schovenhorst wordt een leuke kinderactiviteit georganiseerd. Combineer dit eventueel met een bezoek aan de bostoren en een mooie wandeling. Na een frisse neus gehaald te hebben is het heerlijk vertoeven in de plaatselijke horeca.
 

Een kiekje in Putten

Kiekje in Putten

Deze wandeling begint bij het VVV kantoor en laat je kennismaken met alle bijzondere plekjes in Putten. De kinderen worden hierin uitgedaagd met een heuse fotospeurtocht. En heb je de puzzel goed opgelost dan ontvang je een prachtig certificaat!

Meer info
Kiekje in Putten

Tips voor de voorjaarsvakantie!

Landgoed Schovenhorst

Dwaal rond in de prachtige bomentuinen en beklim daarna de bostoren en geniet van het wijdse uitzicht over de Veluwe. Op dinsdag 28 februari wordt er een kinderactiviteit (stokpaardje maken) georganiseerd .

Meer info
Bostoren

Etalage-kunst-route met puzzeltocht

Ontdek Putten met de Etalage-kunst-route en daag de kids uit met een puzzeltocht. Deelname is gratis en er is ook één hoofdprijs te winnen. Wie weet scoor je tijdens de route ook nog een koopje!

Meer info